Sistem te laze. gentlelabs.com 2019-07-06

Sistem te laze Rating: 9,6/10 1555 reviews

Beogradski Sindikat

sistem te laze

Ćutao si, verovao, nadao se, glasao, sad ne veruješ kako to na dnu da si se našao… Sećam se kad su bila samo dva kanala, Politika se čitala i pila C kafa, gledao se Dnevnik u pola 8 svakog dana, tamo uvek ista priča, uvek jedna ista banda. Koje je resenje za ovo podnevlje, ukleto, zatrovano. Proberi sta se tebi svidja od jedne i druge. Pa i mi kasnimo za Svajcarcima. Tad je bilo lako da se širi propaganda, narod je verovao u reči sa ekrana, nije bilo mesta da se čuje druga strana, sve dok negde preko nije došlo do promene plana.

Next

BEOGRADSKI SINDIKAT

sistem te laze

Sistem te laže, Ne veruj šta ti kaže, Ovaj život je borba, Od rođenja do groba, Zato ustani odmah. Džabe hiljadu kanala i sve društvene mreže, U ekran nabijamo glavu i od sukoba svi beže. Kad smo hteli demokratiju, izašli na ulicu, trošili energiju, popušili ku. A sistem i postoji da za njih pravi pare, i biće pravde tek kada ovo carstvo padne! Па смо хтели демократију, изашли на улицу, трошили енергију, попушили курчину! Sećam se kad su bila samo dva kanala, Politika se čitala i pila C kafa, gledao se Dnevnik u pola 8 svakog dana, tamo uvek ista priča, uvek jedna ista banda. Hocu da vam kazem da je svako za nesto. Propagandnog sistema, kako god se sistem zvao, Tabloidi, televizija, spinovana stvarnost. Da se razumemo od toga se covek ne moze obogatiti.

Next

gentlelabs.com

sistem te laze

А систем и постоји да за њих прави паре, и биће правде тек када ово царство падне! Čovek veruje šta vidi, čovek veruje šta čuje, ne kapira da od rođenja mozak mu se truje propagandom sistema, kako god se sistem zvao. I gledaj zivot, uskoro ces morati da cuvas jos nekog pored sebe. Videospot je za samo dan prikupio više od 750. Narod je verovao u reči sa ekrana nije bilo mesta da se čuje druga strana, sve dok negde preko nije došlo do promene plana! Znaci od 1990 pa na dalje. Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah! Nakon svega uradjenog pita koliko sam duzan ja mu kazem 1500 dinara nema problema donecu. Ok kazem ja zasnacemo i to nekada sam se bavio i nekim drugim poslovima licno odemi nadjem gde zivi slinavko. Тад је било лако да се шири пропаганда, народ је веровао у речи са екрана, није било места да се чује друга страна, све док негде преко није дошло до промене плана.

Next

Beogradski sindikat

sistem te laze

To sto nema ljubavi, to vam je jasno. Ne osećate se dovoljno opušteno pored osobe. Koja radi na tome da izgubiš identitet, da budeš samo poslušni, truli mediokritet, da krivicu svaljuješ, na nevinom iskaljuješ, bes što si slep, što si ponovo namagarčen. Licno bavio sam se servisiranjem racunara svega sto je bilo aktuelno od 286 pa do tada novih pentium 4 masina. Posto domaca stampa pise da su plate ogromne u Nemackoj od 2500 eura i vise moracu to demantovati. . Која ради на томе да изгубиш идентитет, да будеш само послушни, трули медиокритет, да кривицу сваљујеш, на невином искаљујеш, бес што си слеп, што си поново намагарчен.

Next

Beogradski Sindikat

sistem te laze

Mozete mi verovati ili ne ali istina je. Moje dete je islo u prvatnu skolu gde crnaca skoro da nije bilo, nekoliko njih. Od malena mene lažu i rade me k'o volinu, pričaju mi za Jožu da se sankao u koritu, dali su mi maramu, zastavu i zakletvu, kao drugovi se ne prodaju ni za kajmaka kašiku. U dvoristu parkirano 4 — 5 slepera vidim autoprevoznici i puno putnickih automobila. Strane agenture me izvukle k'o majmunčinu, da napijem se suzavca, da nam sjebu državu. Sistem te laže, Ne veruj šta ti kaže, Ovaj život je borba, Od rođenja do groba, Zato ustani odmah. Za slucaj da radite sami i niste ozenjeni operezovani ste grupom 1 najveca stopa poreza.

Next

Систем те лаже

sistem te laze

Ovaj život je borba, od rođenja do groba. Otvoris racunar i vidis sta ce da izadje iz kucista. Pogodio si u sam centar problema. Која ради на томе да изгубиш идентитет, да будеш само послушни, трули медиокритет, да кривицу сваљујеш, на невином искаљујеш, бес што си слеп, што си поново намагарчен. Čovek veruje šta vidi, čovek veruje šta čuje, ne kapira da od rođenja mozak mu se truje, propagandom sistema, kako god se sistem zvao, tabloidi, televizija, spinovana stvarnost. Bolje je da sačekate još malo. Koja radi na tome da izgubiš identitet, da budeš samo poslušni, truli mediokritet, da krivicu svaljuješ, na nevinom iskaljuješ, bes što si slep, što si ponovo namagarčen.

Next

gentlelabs.com

sistem te laze

To sta vi radite je gore od jednog obicnog idiota. I citaj, trazi po internetu, imas + za jednu stvar i trazi minus za tu istu stvar. Refren2x Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah! Osećate veoma jaku povezanost sa osobom do koje vam je stalo. Darko dobro je da si se dotakao ove teme o njoj se moze pisati nadugacko i nasiroko. А буље су увалили по вилама на Дедињу, шатро сви смо исти, али свиње ипак владају. Tekst pjesme Beogradski Sindikat - Sistem te laze.

Next

Vučić odgovorio muzičarima na Twitteru: Sistem te laže!

sistem te laze

Refren 2X Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, Ovaj život je borba od rođenja do groba zato ustani odmah! Ето због чега му није радио компјутер 2 јебена месеца. Sad slušamo baronije iz usta loših glumaca, al' nisu oni vlast, već pozorište lutaka. Mislite da ovi ovde vole bog zna koliko crnce? Реф: Систем те лаже, не веруј шта ти каже, овај живот је борба, од рођења до гроба, зато устани одмах! A sistem i postoji da za njih pravi pare, i biće pravde tek kada ovo carstvo padne! Vučić je ovim komentarom napravio svojevrsni presedan, jer je javno odgovorio na indirektnu prozivku muzičara. Razmišljajte više o osećanjima vašeg. Potrudite se da sagledate okolnosti iz svih uglova.

Next