Maandhoroscoop waterman 2017. Waterman Maandhoroscoop 2019-01-13

Maandhoroscoop waterman 2017 Rating: 4,5/10 1496 reviews

MaandHoroscoop 2017

maandhoroscoop waterman 2017

De jaarhoroscoop 2017 voorspelde nog wat negativiteit 13 dec 2016. Uw gebruikelijke angsten over relaties vervagen nu af. Opgelet, hou de vinger op de knip, want je hebt nu de neiging om zorgeloos geld uit te geven. Op het werk bijvoorbeeld waar alles vanzelf in een stroomversnelling raakt. Het wordt dus een jaar van hard werken, maar ook een jaar vol warmte en genegenheid van anderen. Een voor jou leuk en opwindend contact kan opduiken, maar het blijft eenrichtingsverkeer.

Next

Waterman horoscoop 2019, Horoscoop 2017

maandhoroscoop waterman 2017

Door de invloed van Mars en Uranus in Ram ben je in februari tot half maart 2017 druk in de weer. Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Het vuur van Mars zal getemperd worden door de stabiliteit van de Stier, waardoor je toch in staat bent op reële wijze tot prestaties te komen. Niet iedereen zal even positief zijn. De Chinese kalender, die meer dan vierduizend jaar oud is en die alle data voor traditionele feesten en feestdagen bepaalt, is een maan-zon kalender.

Next

Waterman

maandhoroscoop waterman 2017

Er zijn belangrijke activiteiten, die over het algemeen meer op privé en mentaal gebied, dan op zakelijk en Tweelingen Overzicht voor de Tweeling De Tweeling kan een prima maand meemaken en dat heeft een bijzondere oorzaak. Pas als Waterman-mens een beetje op dat je je niet zo druk over de toekomst maakt dat je voor het heden geen tijd en aandacht meer overhebt. Het devies is om niet té eigenwijs te zijn een flinke uitdaging én hard te werken een stuk makkelijker! Nuno vertoont acts die zelden eerder te zien waren. Een feest met spanning en sensatie? De totale Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Op het werk ga je ertegen aan als een turbo omdat je nu supergefocust bent. Dit jaar is het geen goed idee om dingen in snelvaart proberen te doen.


Next

MaandHoroscoop 2017

maandhoroscoop waterman 2017

Ook ontmoet je geschikte zakenpartners. Take this time to be with them. Het starten van een cursus of studie die je honger kan stillen naar kennis kan een uitstekende start zijn van dit jaar. Dit kan een ex-partner zijn, een vriend in of iemand waar je een onenightstand mee hebt. Om te beginnen op het werk. Dit geldt voor goede en minder goede besluiten en gedragingen. Het is het hoogtepunt van het jaar waarop je beloond wordt voor je inzet, maar ook tegenslag en vertraging wanneer je minder goede keuzes hebt gemaakt.

Next

Horoscoop 2017

maandhoroscoop waterman 2017

Jouw leven zal vanaf dit jaar een serieuze wending nemen. U wordt aangeraden uit de buurt van alle blokken of misverstanden die er bestaan tussen familieleden in de grotere belang om te sturen. Thuis en in de familie word je overvallen door veranderingen waar je niet echt zit om te springen. De mini-planeten Ceres en Eris gaan een warme verbinding met elkaar aan. Het goede nieuws is dat je dit jaar beter in staat bent om verantwoordelijkheid te nemen. Alles draait om in je kracht durven staan, dan kan 2016 een jaar worden waarin je eindelijk de erkenning krijgt die je verdient.

Next

Maandhoroscoop Waterman februari 2019

maandhoroscoop waterman 2017

Vooral november ziet er fantastisch uit! Je bent krachtig en hebt veel zelfvertrouwen en daar kan je niet alleen zakelijk veel aan hebben, maar ook op privégebied en in de liefde. Met name Mars staat jou bij en zorgt dat je krachtig in het leven staat. Waterman horoscoop 2019 De waterman jaarhoroscoop 2019 laat een roerig beeld zien. Want ondanks het feit dat het vakantie is, blijf je professioneel alert en betrokken. Er kan echter ook storende energie zijn van mensen die je niet goed kent en misleidende energie meedragen. Handhaaf je mentale make-up en denken optimistische plannen om verder te gaan in het leven.


Next

LiefdesHoroscoop

maandhoroscoop waterman 2017

Niet per se in de letterlijke betekenis, waarin je naar een andere stad of ander land vertrekt, wat echter wel goed mogelijk is. Maar ook figuurlijk, als in het creëren van een nieuwe basis, waar je wortel kunt schieten en kunt groeien naar een betere toekomst. Het is geen tijd voor jou om rustig binnen te zitten en bezig te zijn met routinezaken. Hoewel je misschien niet krijg je respect en erkenning te gaan. Geluksgetallen: 10-16-35-43 Feel good time ervaar je in het gezelschap van een Vissen.

Next

Horoscoop 2017

maandhoroscoop waterman 2017

Maar dan ben je niet aan familie en huis volledig negeren. Liefde en relaties Venus zal tot de 3de in de Boogschutter verblijven en dit is voor de Waterman een prettige energie. Zorg dit jaar in elk geval goed voor je lichaam. Het is een tijd waarin je veel voor elkaar krijgt bij anderen. Versterk jezelf met een sterke kennisbasis. Daardoor ben je creatief, maar Leeuw Overzicht voor de Leeuw Het wordt een prima tijd voor de Leeuw, waarbij je dingen uit kunt voeren, die je al een tijd overdenkt.

Next

Waterman

maandhoroscoop waterman 2017

Jullie gaan door een moeilijke periode. Zo worden objecten gecreëerd welke het lichamelijk- en mentaal welbevinden van gebruikers ondersteunen. Uiteindelijk wordt het een goede periode, zolang je bereid bent om mensen in hun waarde te laten en te zorgen dat jij niet te star in het leven staat. Een productieve en creatieve periode op je werk en in de eigen onderneming. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

Next