Ervaringen ben mobiel. Ben Mobiel ervaringen, reviews en klachten 2019-01-12

Ervaringen ben mobiel Rating: 7,7/10 648 reviews

Sim

ervaringen ben mobiel

Verbruik inzien: portaal is niet bereikbaar. Het enige minpuntje is dat het nummerbehoud wat moeite kost als je overstapt naar een andere provider. Dus ik bel Anton weer op om verhaal te halen. For me it seems that nobody knows there what is going on, furthermore, they do not check properly your case and just reply in one easy sentence to get rid of you fast. Ik kijk onderwijl op de website. They are exceptional at taking money from your bank bot horrendous at returning it when they have made a mistake. Afgelopen april ben ik gestart met het starten van een sim only abonnement met nummerbehoud.

Next

Ervaringen Tele2 en Ben mobiel

ervaringen ben mobiel

Review door Rooswitha 14 July 2016, 17:10 Website was bagger. Je kan je abonnement elke maand wijzigen, wat erg handig voor mij is. Ik geef aan dat ik de overeenkomst wil annuleren maar er wordt niks gezegd of ik mijn geld terug krijg. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een duidelijk kostenplaatje te zien. Volgende dag opgehaald bij het door mij opgegeven ophaal punt. Ik weer gebeld, na heel lange wachttijd en uitgelegd te hebben dat ik steeds vraag hieveel ik moet betalen het bedrag min hun fouten maar daar willen ze niet aan en werd er gezegd dat ze mijn dochters abonnement hebben beeindigd en er niets meer aan te doen valt. En krijg ik een telefoon wat kapot is door mobiel.

Next

Ben abonnementen, aanbiedingen, ervaringen en reviews

ervaringen ben mobiel

Nooit problemen gehad met tmobile thuis. Vrijdag teruggestuurd en heb dinsdag weer nieuw binnen gekregen. Ook al hebben zij kosten in rekening gebracht voor gewone nummers die doo hun als 0900 ,woorden gezien ze kennen het Westland niet. Jammer dat 1e simkaart niet in orde was. Sturen ze wekelijks een bericht dat de leverantie is vertraagd, terwijl hetzelfde toestel overal in folders wordt aangeboden.

Next

BEN reviews

ervaringen ben mobiel

Alles daarna geduldig uitgelegd en en prima werkend systeem achter gelaten. Ik gaf aan wat het probleem was en het werd meteen opgelost. Lees dan de reviews over Ben. Klant is koning hebben ze daar nog nooit van gehoord! Voor de prijs moet je zeker bij Ben zijn. Kan je alles weer helemaal opnieuw uitleggen omdat men het niet genoteerd heeft of de patch opgenomen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag! De beste rede om te komen zijn de lage prijzen voor relatief veel internet en bellen. Witte boorden criminelen, management Medewerkers van klantenservice spreken Elkaar voortdurend tegen en zij niet erop uit om de klanten het makkelijker te maken Several good people working there have told me confidentially that management does not care and is not motivated to change anything, and they are looking for other employment.

Next

KPN mobiel ervaringen, reviews en klachten

ervaringen ben mobiel

Daarnaast was ook de regeling wat betreft nummerbehoud snel geregeld. Review door Anonieme gebruiker 26 February 2018, 09:54 2 jaar een zakelijk abbonement gehad. En dit terwijl mijn tijd tot reactie naar de reparateur dringt. Zeer slecht bedrijf met een nog slechtere service. Tot mijn verbazing werd de 500 mb ook weer afgeschreven waarna ik een klacht heb ingediend. Iedere keer heb ik gereageerd maar kreeg no reponse. Review door Ellen Kruijning 26 August 2016, 10:48 Heel erg teleurstellend, in eerste instantie is de klantenservice heel vriendelijk, helaas blijkt al snel dat ze niet kundig zijn.

Next

✓ T

ervaringen ben mobiel

Na 3 dagen ging de hometoets los zitten. Verzending van nieuw toestel vlot direct verzorgd i. Overstappen was wel weer wat geregel en gedoe en je moet wel wennen aan dat het dan anders is. Het abonnement gaat pas 1 mei van start,maar ik had alles de volgende dag al in huis. De klantenservice over de e-mail welke ik eerst geprobeerd heb doet er een aantal dagen over om een vraag te beantwoorden, met een no-reply adres waar je dus niks mee kunt als je daarna nog met weder-vragen zit. Ik mocht mijn contract ontbinden maar dat heeft ruim 3 maanden geduurd na diverse telefoongesprekken en mails met en naar de erg onvriendelijke en onbehulpzame klantenservice. Ja mevrouw excuses voor dit alles! Kijk zelf maar op de website! If you like being disrespected, getting lied to and wasting your time repeatedly trying to solve the same customer problem this is the place for you.

Next

Ben Mobiel ervaringen, reviews en klachten

ervaringen ben mobiel

Klachtbrief is gestuurd, maar ze geven niks om je mening daar. Toen ik daar over begon en aangaf dat ik maanden teveel betaald had en hier een compensatie voor wilde hebben bleek dat ik pech had en blijkbaar zelf op had moeten letten; Prijsveranderingen kunnen altijd plaatsvinden en we hebben ervoor gekozen om geen e-mails te sturen wanneer prijzen veranderen. Om deze reden besloot ik dan ook op zoek te gaan naar een nieuwe aanbieder. Er zijn nog meer dingen voorgevallen bij Ben, er werd van alles toegezegd maar als er dan niets gebeurde en ik voor de zoveelste keer belde wisten ze nergens van, Ben geeft heel wat frustraties! Je kunt geen klacht kenbaar maken als ze ook niet de ´maat in je hoed´ weten. Na dat mijn vrouw haar telefoon had gekocht met een voordelig abonnement had afgesloten,moest ikzelf ook stappen ondernemen. Wat zou ik dan nodig hebben? Review door Petra 08 March 2017, 14:16 Telefonische bereikbaarheid duurt iets langer maar de service is zeer goed. Review door Jeroen 29 August 2018, 09:34 Ook tijdens mijn vakantie snelle en goede levering op een ander adres.

Next

Ervaringen Zeker en Mobiel

ervaringen ben mobiel

Is nu al één week en drie dagen geleden en nog steeds geen eind in zicht. Mijn bestelling is op tijd geleverd. Klantenservice weigert te helpen en verschaft geen informatie. Via de website kun je ook bijna niks regelen dus je moet bellen. Zo kun je toch echt niet omgaan met een klant! Monteur 3 heeft uiteindelijk het internet aan de praat weten te krijgen. Na 6 keer doorverbonden te zijn en 1,5 uur verder kreeg ik te horen dat het toestel inderdaad helemaal verzekerd was en dat ze een nieuwe op gingen sturen.

Next

Ervaringen Tele2 en Ben mobiel

ervaringen ben mobiel

Review door Lies 28 May 2015, 10:14 Liep al een tijdje met het idee om over te stappen naar ben vanwege de lage kosten bij een Simonis abonnement. Dit zou een vorm van klantgerichte service kunnen zijn, een blijk van waardering. Toen ik de reviews op deze site las, zakte te moed me echter in de schoenen en was ik op het ergste voorbereid. Nu zelfs een rekening van 120 euro terwijl ik 4g meteen uitgezet heb bij de melding; u zit op 80% van uw bundel! Review door Anoniem 10 September 2015, 19:44 Ik was bij Phonehouse voor een nieuw telefoonabonnement. Ze hebben nergens winkels dus je kunt ook nergens naar toe gaan als er iets is. Binnen 24 was de telefoon binnen, helemaal blij mee! Feitelijk wordt op geen enkele wijze inhoudelijk gereageerd op ons klachten, alleen maar administratiekosten afgeschreven.

Next

Ben Sim Only

ervaringen ben mobiel

Mocht je toch een opmerking of klacht hebben, horen wij dat natuurlijk graag. Dit vind ik dus zeker na een klant zolang moeten laten wachten en fouten naar de klant hebt gemaakt moeten hebben, dat je dan zeker denkt als opkomend bedrijf: 'Deze fout moeten we herstellen om onze klanten te vrede te houden voor een goede feedback naar ons bedrijf toe'. Ze zijn goedkoop, maar dat is ook alles. Review door droogsma 01 April 2015, 11:06 Om dat ik anderen telefoon heb gekocht moest ik een anderen simkaart hebben Die kreeg ik meteen maar hij moest wel nog gacativeer worden maar dat moest Ik eerst inloggen op ben maar ik kwam er niet op dus bel de klantenservice a 35 euro cent per gesprek alles door geven. Ik krijg de indruk dat ze mij de gratis 7,50 euro niet willen verstrekken.

Next