Bongo weekend uit de duizend. Cadeaubon Heerlijk Weekend uit de 1000, cadeautips Overnachten 2019-01-12

Bongo weekend uit de duizend Rating: 7,6/10 283 reviews

Cadeaubon Weekend uit de Duizend, Overnachten

bongo weekend uit de duizend

Ra ra hoe kan dat?? Geen mogelijkheid op wat te drinken, geen bar, Eer zeer krenterige eigenaar!!. Verder geen echte pluspunten en enkele minder goede punten: vooral de kleine parking , erg moeilijk te bereiken, geen lift, vooral geen telefoon op kamer wat als er toch iets gebeurt en je kan niemand verwittigen? Elk van de geselecteerde hotels heeft een unieke persoonlijkheid en verrast je met zijn verzorgde service en uitzonderlijke decor. Anoniem zelfde mening als cyriel Bongo-bons : puur oplichterij!!! Geschenkverpakking Kleed je Bongo aan met een leuke sleeve. Om te ontbijten komen we niet meer terug. Wij konden naar een ander hotel die niet op bongo staat, maar onze hele planning loopt in het water e n allemaal extra onkosten moeten we maken om dit weekend wel te laten doorgaan.

Next

ASGB

bongo weekend uit de duizend

Anoniem Ik vindt het schandalig hoe Bongo het harde werk van een jong koppel beeindigd, door de klacht van één klant. Andere activiteiten reserveer je rechtstreeks bij de aanbieder restaurant, wellness center, fotograaf, etc. Wat we uiteindelijk niet hebben gehad een gekookt eitje-geen worstjes en op uiteindelijke vraag onze soep die tegen de zin van de waardin werd klaargemaakt en dan toch geserveerd. Twee etages met twee bedden en twee badkamers. Soepke was wel lekker maar paste niet in het geheel.

Next

Klachten en slechte ervaringen met Bongo bon

bongo weekend uit de duizend

Groeten En ervaring gehad bij hen die eraan kan tippen. Met zijn tweeën uitwaaien aan zee, fietsen door de ongerepte natuur, het nachtelijke stadsleven onveilig maken of gewoon even helemaal niets doen. De gegevens die in het bongoboekje staan kloppen niet. Een hotelovernachting met ontbijt inbegrepen c Men zegt wel eens dat je de klagers steeds hoort, maar de tevreden klanten niet. Wij die dachten om aan een mooi gedekte tafel ons koninklijk ontbijt te nemen kwamen bedrogen uit. Vaak zijn de slechte ervaringen die gepaard gaan met een Bongo bon, eigenlijk niet de schuld van Bongo zelf. De ergernis die hierdoor ontstaat weegt wat mij betreft niet op tegen een gratis overnachting.

Next

Geboekt met bongo! Aanrader

bongo weekend uit de duizend

En we de bon dus kwijt waren! We werden verwelkomd met : 'Mijn middagpauze zit er weeral op. De Bongo Relaxweekend met Diner biedt het beste van twee werelden. Wat je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een luxueuze nacht onder de sterren. Maak je klaar voor een zalig verblijf in eigen land! Aanvankelijk van het hotel heeft u recht op één of twee overnachtingen, inclusief ontbijt. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Next

Cadeaubon Weekend uit de Duizend, cadeautips Overnachten

bongo weekend uit de duizend

Met deze Bongo beleef je een Weekend uit de Duizend in een comfortabel hotel. Confituur en choco waren van een huismerk van een winkel. Zo kunnen zij de geschenkbons aan een faire prijs verkopen. Bon via groupon en een upgrade gedaan naar een suite met sauna. Samen genieten van een terrasje in een nieuwe omgeving, al slenterend botsen op een geweldig restaurantje, alles is aanwezig om even ergens anders te zijn dan in het dagdagelijkse. Dat kan met de Bongo Relaxweekend. Handelszaken die het niet nodig hebben om met de Bongobons mee te doen, of niet overtuigd zijn van het belang ervan ze weten tenslotte niet wie ze over de vloer krijgen , moeten zich onthouden.


Next

SwingGift

bongo weekend uit de duizend

Als iedereen doet wat ik hier zeg dan zal de wereld wel veranderen en zulke gieren verdwijnen en blijft de klant koning. Laat de dagelijkse beslommeringen ver achter u en geniet van de schoonheid van de natuur, de rust van de zee of de begeestering van een bruisende stad. Anoniem Ja klachten heb ik zeker over Bongo bon toestanden! Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Een beautybon om mezelf een goed te verwennen. Romantisch flaneren langs de Seine in Parijs, de nieuwste modetrends ontdekken in Milaan of de hippe wijken van Berlijn verkennen. Zelfs de upgrade kregen we niet terugbetaald. Op basis van deze informatie kan je als ontvanger van de Bongo zelf je favoriete belevenis kiezen.

Next

WIN een Weekend uit de Duizend

bongo weekend uit de duizend

Het zijn nieuwe eigenaars Nederlanders en van de aangeprezen stoofpotjes is er ook niks te merken. Deze Bongo geeft twee personen recht op een overnachting inclusief ontbijt en diner of 2 overnachtingen inclusief ontbijt. Niets is zo verkwikkend als een weekendje weg. Met deze Bongo beleef je een Weekend uit de Duizend in een comfortabel hotel. Of je nu gaat voor het heerlijke zeebriesje, de verse vis, het lange zandstrand of de ontspannen sfeer, de nostalgische charme van een weekendje aan de Belgische kust weet elke keer te bekoren. Kleur kiezen,vijlen en lakken en gedaan.


Next

Symposia

bongo weekend uit de duizend

Bij aankomst 'na 45 min rijden blijkt dat de zaak niet meer bestaat. Gebeld, geen enkel probleem, geen extra kosten. Anoniem De inwisselbaarheid is beperkt en gewoon moeilijk in de weekenden. Anoniem beste,ik koop geregeld bongobons voor iedere gelegenheid. Slechte afhandeling van de klacht! Elke Bongo bevat tientallen belevenissen om uit te kiezen. Om er even tussenuit te zijn, hoef je niet ver te reizen. Kies zelf waar je zin in hebt en geniet van je welverdiend weekendje weg.


Next

Symposia

bongo weekend uit de duizend

De organisatie kan duidelijk beter! Jij kiest de sfeer waarmee je je verblijf inkleurt: een rustgevend weekend in de natuur of een bruisende break in een hip stadshotel. Achteraf hoorden we ook dat verlengen niet eens gratis is. Gekregen eind januari en vervolgens verliep hij al in maart. Na twee dagen op een dieet van rust, fladder je welgezind en vol energie weer naar huis. Anoniem Hallo wij idd hezelfde gehad folie mag er niet afvan doosje, dan kun je toch niet zien wat de inhoud is.

Next